Αναγνώστες

Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου 2012

ΚΛΟΠΗ - ΠΕΪΣΤ (6)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...ΤΟ ΙΕΡΟ ΠΥΡ ΤΗΣ ΕΣΤΙΑΣ


Ο βωμός της στους Δελφούς ήταν η «Κοινή Εστία» των Ελλήνων, από εκεί άναβε η φωτιά των Ναών, η οποία δεν έσβηνε ποτέ .
Σήμερα που η φωτιά της κοινής εστίας της Ελλάδος έχει σβήσει είναι χρέος όλων των Ελλήνων να ενωθούμε και ήρθε επιτέλους η ώρα να συσπειρωθούμε όλοι γύρω από το κέντρο της Χώρας μας, να ανάψουμε ξανά το Ιερό Πυρ της, να το διαφυλάξουμε άσβεστο , και να μ
εταλαμπαδεύσουμε το φώς της. Έλληνες όλου του κόσμου μας ενώνει η ίδια λαμπρή ιστορία μας οι δικοί μας Ήρωες, η μυθοιστορία μας, οι φιλόσοφοι –δάσκαλοί μας , τα τραγούδια μας, η μουσική μας , το φαγητό μας , τα γλέντια μας, οι χαρές μας και οι λύπες μας αλλά και οι μάχες που έδωσαν οι παππούδες μας, οι πόλεμοι που αφανίσανε το Ελληνικό Έθνος και μας διασκορπίσανε, οι ηθικές μας αρχές και αξίες τις οποίες οφείλουμε να ξαναβρούμε, να τις επαναπροσδιορίσουμε, να τις προστατεύσουμε, ο δικός μας μοναδικός τρόπος να ζούμε , και να αισθανόμαστε.

Μόνο τότε θα ζήσουμε σαν Έθνος , σαν Έλληνες, σαν Άνθρωποι . Ας ψάξουμε πρώτα μέσα μας να ανακαλύψουμε το κέντρο του εαυτού μας, για να αναζωπυρώσουμε έναν μικρό σπινθήρα, να γίνουμε εμείς οι ίδιοι πυρφόροι και πυρ πνέοντες.
ΑΣ ΑΝΑΨΕΙ Η ΦΩΤΙΑ ΣΤΟ ΒΩΜΟ ΤΗΣ ΕΣΤΙΑΣ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ!!! ΓΕΝΟΙΤΟ!

The Sacrifice To Vesta Francisco De Goya 1771

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Blog Widget by LinkWithin